To prawda, jednak jeśli chodzi o wpis z poprzedniego semestru, to na zajęcia chodziłam tak, że nie ma możliwości, abym była nieklasyfikowana... w związku z tym nie mam pojęcia w jaki sposób mogę rozwiązać ten problem...![]()
To prawda, jednak jeśli chodzi o wpis z poprzedniego semestru, to na zajęcia chodziłam tak, że nie ma możliwości, abym była nieklasyfikowana... w związku z tym nie mam pojęcia w jaki sposób mogę rozwiązać ten problem...![]()
z tego co piszesz wychodzi, że teraz zajęcia masz z kimś innym zgłoś się może do osoby u której zajęcia były w poprzednim semestrze. Może jest w posiadaniu Twojego zaliczenia, bo było ono pisemne?
zajęcia były z tą samą osobą, jednak w poprzednim semestrze było przez długi czas zastępstwo z kimś innym. Właśnie napisałam e-mail do tej babki, z którą było zastępstwo...
Czy wie ktoś może czy mam możliwość podejścia teraz do egzaminu komisyjnego z tego poprzedniego semestru z języka niemieckiego?
Regulamin studiów, rzecznik praw studenta na Twojej uczelni - tam szukaj odpowiedzi.
Na mojej uczelni bez wpisu nic byś nie zrobiła. Nie masz wpisu na semestr/urlopu - nie jesteś studentką, a to że dziekan gdzieś tam coś powiedział, pół roku temu, nie jest żadnym argumentem.
Właśnie przez te wszystkie e-programy zaczęły się problemy. U nas też wprowadzili system zapisów na zajęcia przez Internet, elektroniczny system wpisywania ocen, który miał działać jak bezpieczny program księgowy, a okazało się, że polowa osób na roku pomimo, że zapisała się na jakieś zajęcia – nie figuruje na liście. Więc były takie sytuacje, że ktoś chodził na zajęcia, a potem prowadzący nie mógł mu wystawić oceny, bo nie miał go na liście.
Ostatnio edytowane przez zuziak ; 02-20-2012 o 07:43