+ Odpowiedz w tym wątku
Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Naruszenie nietykalności cielesnej?

Nowy użytkownik

Naruszenie nietykalności cielesnej?

Ostatnio umówiłem się ze znajomym żeby pograć w tenisa stołowego w piwnicy jego bloku. Niestety koelga musiał coś zrobić i dał mi klucze żebym zszedł i przygotował salę. Gdy otwierałem drzwi zszedł sąsiad pytając mnie co robię. Odpowiedziałem ,że umówiłem się ze znajomym żeby pograć to powiedział mi, że on nie wie kim jestem i że tu często kradną na co odpowiedziałem mu pytaniem z uśmiechem na twarzy czy ja wyglądam na złodzieja? (mam 176 cm wzrostu i 62 kg wagi więc zadatków na groźnego przestępce nie mam). W tym momencie facet powiedział do mnie "wypierdalaj stąd" po czym zaczał mnie popychać i szarpać aż mnie nie wypchnął z bloku(klatki schodowej). Nie pozwolę sobie na takie chamstwo, a nie chce "wymierzać sam sprawiedliwości" bo nie o to chodzi. Stąd moje pytanie czy jest sens zgłaszać to na policje?

Aktywny użytkownik
    widzę, że wątek z wczoraj domyślam się, że już po sprawie... ale na przyszłość zawsze warto wezwać policję... albo znają już tego gościa z innych zgłoszeń, albo to jego pierwszy wybryk i interwencja policji by go ocuciła... czy wezwana została ostatecznie policja?

Nowy użytkownik
    he na policje co by sie nie działo dzwoń na policje hehehe trzeba taktu i byc człowiekiem ok jestes mały itp ale 5 razy okradzony człowiek roznie reagoje np ja podobnie jak on szczerze

Nowy użytkownik
    Witam!!! Mam mały lub też duży problem jak kto woli...
    Mam 19lat, jestem w drugim miesiącu ciąży
    i zostałam wyrzucona przez swoich rodziców z domu.
    Moja sytuacja co do dochodów lub jakichkolwiek oszczędności jest ZEROWA nie posiadam ani grosza przy duszy.
    Nie wiem co w takiej sytuacji mam robić przyznam że nie mam gdzie się podziać, a żadnej pomocy od rodziny czy znajomych nie otrzymałam. Proszę z całego serca o pomoc... pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez UrszulaM ; 05-03-2012 o 16:48

+ Odpowiedz w tym wątku

Uprawnienia umieszczania postów